Folk & Form är en svensk byrå som arbetar med konceptuell design och varumärkesutveckling.

Projekt i Sverige och Fjärran Östern (Kina) inkluderar ett brett spektrum av uppdrag. Våra internationella kunder tycker att vi tilltalar när vi bidrar med vårt starka svenska designarv. Att vara stationerade i Småland ger oss fördelen att ha starka och inflytelserika företag inom glas, kristall, trä och möbler i närheten. Vårt företag är baserat på ett nätverk av mycket skickliga yrkesverksamma inom olika områden. Vi ser till att alltid samarbeta med de bästa specialisterna för varje projekt.

Orientering

För att klargöra våra grundläggande strategiska utmaningar bestämmer vi först den övergripande situationen för företaget och våra varumärken. Marknadens nuvarande tillstånd, nya förvärv och konkurrenter på lång och kort sikt.

Navigering

Vår kurs de närmaste 2-3 åren. Vilka är dina omedelbara mål och hur kommer du dit på ett försiktigt och begripligt sätt. Vår karta och plan för att förverkliga det hela.

Skapande

Med alla aspekter till hands bygger vi de visuella och fysiska hörnstenarna en i taget. Våra kreativa arbeten inkluderar allt från en visuell identitet till byggnader, ritningar och arkitektoniska lösningar.

Värdering

Vi tror på långvariga relationer. Varje projekt måste ha mätbara mål, både ekonomiskt och när det gäller varumärkesuppfattning. Därför rekommenderar vi alltid att varje projekt inkluderar utvärdering och långsiktig kunskap. Detta för att förstå vad som har uppnåtts och vad som ska förbättras i framtiden.